Gijs Gansstraat 8, 1336 ZC  ALMERE,
The Netherlands

   +31 6 221 60 828
    info@FreericksHRservices.nl

Unilever - Upfield de volgende fase

Eind mei konden we daadwerkelijk starten met werven in Nederland. Eerst 14 dagen intern en toen alle interne kandidaten waren gesproken, aanbieding hadden gehad en we nog steeds vacatures hadden, startte het externe traject. Op 1 juli waren nog niet alle vacatures ingevuld en sommige vacatures waren ingevuld met kandidaten, die pas op 1 augustus of zelfs 1 september zouden gaan beginnen.

Daarnaast werden ook vacatures vanuit het buitenland toch naar Nederland gehaald om hier in te vullen. Het bleef een spannende tijd en race tegen de klok. Afgelopen week werd ook het besluit genomen dat 1 van de nieuwe medewerkers toch eigenlijk niet goed paste op de rol en werd het besluit binnen de proeftijd genomen om afscheid te nemen. En zo is Upfield inmiddels in de fase gekomen van instroom - doorstroom - uitstroom. Het einde van mijn rol is in zicht, de hoeveelheid vacatures die er nu nog zijn kunnen eind deze maand worden overgedragen aan de HRBP's. Zij hebben inmiddels het stof van de verhuizing van zich afgeblazen, vakantie gevierd en kunnen met frisse energie aan de slag.

Mijn laatste maand is aangebroken. Ik ga natuurlijk proberen nog zoveel mogelijk kandidaten binnen te halen op de openstaande vacatures om een zo klein mogelijk lijstje over te dragen met zoveel min mogelijk open acties.

Klaar voor mijn volgende uitdaging ... daarover later meer.