Gijs Gansstraat 8, 1336 ZC  ALMERE,
The Netherlands

   +31 6 221 60 828
    info@FreericksHRservices.nl

Adviseur Milieu en Managementsystemen

Als adviseur milieu en managementsystemen heb je een veelzijdige baan en werk je aan uitdagende projecten.  In deze functie adviseer en begeleid je, eventueel in samenwerking met collega’s, de opdrachtgevers bij vragen met betrekking tot wettelijke verplichtingen en risicobeheersing. Maar bijvoorbeeld ook bij het ontrafelen van vraagstukken en de vertaling van (milieu)wet- en regelgeving zoals de Omgevingswet en Bouwbesluit. Met betrekking tot managementsystemen biedt BMD advies en ondersteuning op het gebied van ISO 9001, ISO 14001 en ISO 45001. Dit is onder andere het opzetten van KAM-systemen, uitvoeren van nulmetingen en audits.

Als adviseur vind je het leuk bedrijven te ontzorgen en ben je een volwaardige gesprekspartner. Jouw adviezen zijn maatwerk en gaan verder dan alleen het vakinhoudelijke. In deze functie is het belangrijk om strategisch met de bedrijven mee te denken in de ontwikkelingen en daarop te anticiperen  Naast adviseur ben je daarnaast ook coach van onze junior adviseur(s) op deze vakgebieden.

Wat jij kunt

  • Om de functie goed uit te kunnen voeren heb je kennis van vergunningen/meldingen, milieuwetgeving en affiniteit met het opzetten en onderhouden van KAM-systemen (advieservaring is een pré);

  • Je bezit de competentie om opdrachtgevers op natuurlijke en klantgerichte wijze te overtuigen van kansen en bedreigingen die voortvloeien uit milieu- en arbo-aspecten.
  • Je bent in staat pragmatisch te adviseren. Tevens beschik je over sterke mondelinge en schriftelijke vaardigheden, een uitstekend organisatievermogen en ben je in staat zowel zelfstandig als in teamverband te werken.
  • je hebt minimaal 3 jaar (aantoonbare) (commerciële) werkervaring ten aanzien van milieu en managementsystemen;
  • je hebt een studie afgerond op minimaal HBO-niveau (een milieu gerelateerde opleiding is een pré);

Wat vindt BMD belangrijk?

Veel kun je leren. De zaken die zij écht belangrijk vinden:

  • jij durft verbinding te maken met collega’s, klanten maar ook met jezelf en weet mensen in beweging te krijgen;
  • je werkt in vriendschap. Dus kun je leuke gesprekken voeren maar durf je ook te prikkelen en, waar nodig, anderen een spiegel voor te houden;

  • je hebt passie. Voor je vak, voor je klant én voor BMD;
  • je bent leergierig en nieuwsgierig.

Wat mag je van BMD verwachten?

Zij doen er alles aan dat jij plezier in je werk hebt en supertevreden met je baan bent. Je werkt voor fantastische klanten. Naast uiteraard een goed salaris geven zij je de ruimte om te groeien. Zij helpen je bij je professionele ontwikkeling, zowel om the job als met een uitgebreide mogelijkheden voor cursussen, trainingen, en wat je meer kunt bedenken om jezelf te verbeteren. Bovenop je standaard vrije dagen krijg je ADV-verlof. Vakmanschap, verbinding, passie en vriendschap zijn de kernwaarden binnen BMD Advies Centraal Nederland. Dit voel en zie je terug in deze organisatie. Je collega’s zijn enthousiaste professionals die met een frisse blik naar het werk van KAM kijken. Zij werken in een informele sfeer vanaf twee kantoren in Nijmegen en Utrecht.

Ben jij deze adviseur?  

Dan zie ik je sollicitatie graag tegemoet! Reageer via mijn email adres: Margot@FreericksHRservices.nl. Heb je vragen of wil je meer weten? Bel dan met 06-22160828.