Diensten

HR-Screening

Op locatie wordt jouw hele personeelsdossier doorgenomen. Op basis van een HR-Screening tool komen alle elementen aan bod inclusief wat je al hebt geregeld op het gebied van secundaire arbeidsvoorwaarden, verzekeringen, etc.

Dan verlaat ik de locatie en ga ik voor jou aan de slag om deze informatie te analyseren. Dan wordt duidelijk welke zaken direct opgepakt moeten worden en wat er op termijn opgepakt kan worden.

Vervolgens ontvang je van mij binnen twee weken een rapportage. Deze rapportage bevat een advies om de acute zaken op te pakken, geeft een solide inzicht rondom jouw personeelsdossier en een handreiking hoe je HR-zaken vanaf dan kunt aanpakken.

HR-adviseur

Basis pakket

Het Basis pakket geeft jou onbeperkt telefonisch HR-advies tegen een vast bedrag per maand. Denk hierbij aan vragen van werknemers op het gebied van HR. Jouw antwoord kan dan zijn: ‘goede vraag, daar kom ik bij jou op terug’, vervolgens neem je met mij contact op en kun je een antwoord geven, waarvan je weet dat het klopt. Meestal heb je dezelfde dag mijn antwoord en kun je vlot reageren op de vraag van jouw werknemer.

En wanneer je zelf met plannen rondloopt over de ontwikkeling van je organisatie. Of je wilt iets veranderen binnen jouw organisatie. Dan pak je de telefoon en dan ben ik jouw HR sparring partner. Vanuit mijn ervaring bij multinationals en MKB-ondernemingen heb ik heel veel verschillende manieren gezien om iets voor elkaar te krijgen. En vanuit mijn zakelijke netwerk kan ik ook andere specialisten voorstellen voor specifieke zaken.

HR expert

Medium pakket

Het Medium pakket bevat alles van het Basis pakket.

Daar bovenop krijg je goede templates voor de verschillende stappen binnen HR: instroom – doorstroom – uitstroom.

En natuurlijk mag je rekenen op mijn advies in deze altijd veranderende wereld van arbeidswetgeving: gevraagd en ongevraagd.

HR Expert

High End pakket

Het High End pakket bevat alles van het Basis pakket en onderdelen van het Medium pakket.

Ik lever namelijk geen templates, maar ingevulde documenten aan wanneer je voor dit pakket kiest.

Daarnaast bied ik je ondersteuning bij:

  • Werving & Selectie
  • Onboarding & Offboarding
  • Ambitiegesprekken

En ik kan jouw contactpersoon zijn voor jouw arbodienst. Wanneer jij een lang verzuimende werknemer hebt, dan gaat er veel tijd zitten in het contact met de arbodienst en de re-integratie van jouw werknemer. Terwijl jouw focus moet liggen op jouw product of dienst en natuurlijk jouw werknemers en klanten.

Human Resource Management HR Problemen