Maya Schoonmaakbedrijf

Emoties uitschakelen Freericks HR Services inschakelen.

Waar ik ook ga en wie ik ook spreek, een ieder die met Freericks HR Services te maken heeft gehad, geeft aan zeer tevreden met haar te zijn. Ze is goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en geeft gepast advies.

Toen er door de overheid werd besloten dat de kinderopvangen moesten sluiten, gaf één van mijn medewerksters aan niet meer te kunnen werken. Op de vraag of zij iets kon regelen, zodat zij op een andere dag kon werken of een deel van het werk wel zou kunnen uitvoeren. Werd steevast ‘nee’ gezegd. Omdat ik hier geen raad mee wist en ook niet wist wat ik in deze situatie wel en niet mocht eisen, heb ik contact opgenomen met Margot. Zij inventariseerde de situatie en gaf mij bruikbaar advies waar ik mee aan de slag kon. Nadat ik met behulp van Margot’ diensten mijn medewerkster op haar verplichtingen kon wijzen, kon de medewerkster wel iets regelen, waardoor ze al het werk alsnog kan uitvoeren.

Dankzij Freericks HR Services is een situatie, die dreigde uit de hand te lopen, opgelost en de werkrelatie tussen werkgever en werknemer herstelt. Ik beveel een ieder Freericks HR Services aan!

Johan Veenstra
Eigenaar