Gijs Gansstraat 8, 1336 ZC  ALMERE,
The Netherlands

   +31 6 221 60 828
    info@FreericksHRservices.nl

Freericks hr SERVICES

INTERIM HR - WERVING - HR ADVIES

MIJN AANBOD

HR ADVIES

Uw organisatie heeft geen eigen HR ondersteuning en u wilt af en toe sparren over HR onderwerpen. Ik kan die rol oppakken in lijn met uw behoefte.

U loopt aan tegen een nieuwe situatie op het gebied van HR: opzetten van een Ondernemingsraad, schrijven van HR procedures, beëindigen van een arbeidsovereenkomst voor de eerste keer of een complexe HR situatie. Ik kan u helpen om deze uitdaging te trotseren.

U overweegt een vacature voor vaste HR Business Partner en u wilt ontdekken wat de toegevoegde waarde is van deze rol. Ik kan deze rol tijdelijk oppakken en samen met u bepalen welk niveau van ondersteuning u nodig heeft voordat u de vacature opent. Of we komen samen tot de conclusie dat incidentele HR ondersteuning momenteel voldoende is voor uw organisatie.

WERVING

Wanneer u een nieuwe afdeling of organisatie op gaat zettten, inclusief een grote wervingscampagne, dan kan ik helpen om samen met u (en uw managers) een team op te bouwen dat geschikt is voor uw huidige en toekomstige plannen.

Denkend aan uw plan voor de toekomst en de verwachtingen van uw interne groei kan ik met u bouwen aan een team, dat de potentie heeft om te blijven ontwikkelen en verbeteren.

interim HR

Uw HR manager zal voor langere tijd afwezig zijn door sabbatical, langdurig ziekteverzuim of zwangerschaps-/ouderschapsverlof. Uw verwachting is, dat uw HR manager terug zal keren, maar de organisatie en/of de afdeling hebben nu ondersteuning nodig. Ik kan tijdelijk ondersteuning bieden voor de verwachte periode van afwezigheid en zorgen dat het werk doorgaat voor de rest van uw medewerkers.

Allround Human Resources support nodig? 

MIJN ACHTERGROND

 WAT IK TOEZEG

Ik reageer snel op email en WhattsApp

Ik kom mijn afspraken na

Ik denk in oplossingen, niet problemen

Ik focus op sterktes

Ik integreer snel

  project ERVARING

Wervingsprojecten

Start-up projecten

Verandermanagement projecten

Verhuisprojecten

Reorganisatie projecten

HR projecten

meer dan 20 JAAR ERVARING

Internationale (USA/Sweden)  ervaring als leidinggevende en project manager in diverse industrieën:

  • Semiconductors
  • Life Sciences
  • FMCG

 PersoONlIJK profieL

Een ervaren HR professional met kennis en expertise vanuit diverse rollen in verschillende organisaties. Succesvolle loopbaan als HR Business Partner, gewerkt in verschillende HR projecten, ervaring als manager en het werken met management teams in Nederland, Amerika en Zweden.

 OPLEIDING

Bachelor graad Personeel en Organisatie

 keRNwoOrdEN 

Bouwer

Pragmatisch

Direct

Flexibel

  


Ik kijk er naar uit om met u samen te werken aan diverse projecten op het gebied van Human Resources. Ik kan de schakel zijn in uw HR uitdaging. Met mijn support kunt u de focus houden op het bouwen van uw organisatie voor de toekomst.

Margot Freericks - Eigenaar

Volg mij op social media

Contact formULIER

Voel u vrij om contact op te nemen via het contact formulier.

Of direct via onderstaande informatie.

Margot Freericks
  Gijs Gansstraat 8, 1336 ZC ALMERE
    Nederland

06-22160828
  info@FreericksHRservices.nl