Over Freericks HR Services

Expert in het adviseren en bemiddelen bij HR-problematiek

Over Freericks HR Services

Margot Freericks is een expert in het adviseren en bemiddelen bij HR-problematiek. Met Freericks HR Services biedt zij haar diensten aan via abonnementen. Je kunt bij Margot terecht wanneer je behoefte hebt aan deskundig HR-advies of wanneer je wilt sparren over jouw organisatie. Vanuit jarenlange ervaring bij multinationals en MKB heeft ze nu haar focus verlegd naar de ondernemer met maximaal 50 werknemers.

Margot Freericks

Over Margot Freericks

Margot is een verbindende professional met passie voor Human Resources en arbeidsrecht. Vanuit jarenlange ervaring binnen multinationals heeft zij de stap gezet naar een eigen onderneming om als HR-specialist MKB-bedrijven te ontzorgen. Vanuit deze ervaringen ontstond het idee, dat de ambitieuze ondernemer vele HR-vraagstukken op zijn pad krijgt en daar ligt nu net niet de passie van de ondernemer. Met de juiste handvatten kan de ondernemer zich focussen op: zijn eigen onderneming.

Margot is Bachelor Personeel & Onderneming. Zij is ondernemer, werkt pragmatisch en zet mensen graag in op hun talenten.

Over Freericks HR services

Vanuit een passie voor arbeidsrecht en ervaringen binnen multinationals is Freericks HR Services ontstaan met een service specifiek gericht op de MKB-ondernemer met 1 tot 50 werknemers.

Mijn realisatie is dat er veel ondernemers zijn met een geweldig zakelijk aanbod en een succesvolle organisatie en juist daarom werknemers in dienst hebben. En dat deze ondernemers dagelijks worstelen om te voldoen aan alle wetgeving en regelgeving vanuit overheid en sociale partners. Specifiek voor deze groep ondernemers heeft Freericks HR Services het aanbod heeft opgezet, om hen bij te staan bij het gedoe rondom personeel.

Freericks HR Services

Personeel… een boel gedoe?

Ben jij het overzicht kwijt over wie welke arbeidsovereenkomst heeft op dit moment? Twijfel je regelmatig welke afspraken je met een werknemer hebt gemaakt? Dan bied ik je de mogelijkheid om HR-zaken bij mij neer te leggen. Jouw vaste HR sparring partner tegen een vast bedrag per maand en altijd beschikbaar.

Tijdens de HR-Screening neem ik jouw personeelsbestand door en kan jou helder aangeven wat er nu direct moet worden aangepakt en wat er op termijn moet worden aangepakt. Dan is de keuze aan jou: pak jij het zelf op of besteed je dat uit aan mij: jouw vaste HR sparring partner.